Loading...

Dit jaar zullen niemand minder dan Karin Bloemen en Jan Heemskerk hun opwachting maken tijdens de FNV MOOIDag 2017! Samen met FNV MOOI Voorzitter Marga Patijn nemen zij je die ochtend mee in hun verhaal en zullen zij zorgen voor een wervelende start van deze dag. Ben jij er ook bij? Zet je dan hier alvast op aanwezig, over een paar weken wordt de rest van het programma bekend gemaakt en gaat de inschrijving van start.

Karin Bloemen, wie kent haar niet? Al ruim 30 jaar weet deze uitmuntende zangeres en cabaretière met haar prachtige liedjes, bruisende optredens, theatershows én opvallende verschijning de aandacht op zich te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring die niemand onberoerd laat. Tijdens de FNV MOOIDag zal zij de rol van dagvoorzitter op zich nemen en jou als bezoeker een onvergetelijke start van deze MOOIe dag bezorgen.

Gastspreker Jan Heemskerk is bekend van zijn werk als hoofdredacteur van verschillende mannenbladen als FHM en Playboy, maar ook van zijn scherpe en humoristische columns uit LINDA. Magazine over relaties die hij in briefwisseling schreef met schrijfster Saskia Noort. Tegenwoordig is Jan onder andere eindredacteur en mannendeskundige bij RTL Late Night en radiopresentator van ‘Echte Jannen’ op NPO radio 1. Een échte ‘mannenzakenspecialist’ die tijdens de FNV MOOIDag zijn opwachting maakt bij een, overwegend, vrouwelijk publiek. Laat je die ochtend verrassen door zijn scherpe kijk op mannen en vrouwen en hun verschillen, sterktes en zwaktes, zowel privé als professioneel.

Mis de bekendmaking van het programma en de start van de kaartverkoop straks niet, volg het laatste nieuws op onze Facebook– en Twitterpagina. We ontmoeten je graag op 9 oktober tijdens de FNV MOOIDag 2017!

Deel dit

Gerelateerde berichten

Save the date

Save the date

MAANDAG 9 OKTOBER 2017 – FNV MOOIDAG – SPANT! BUSSUM Kom maand...
De inschrijving voor de FNV MOOIDag 2017 is gestart!

De inschrijving voor de FNV MOOIDag 2017 is gestart!

Het is zover! Het programma van de FNV MOOIDag 2017 is bekend en de