Loading...

Dit jaar zal op maandag 9 oktober de 8e editie van de FNV MOOIDag plaatsvinden. De FNV MOOIDag is hét evenement voor iedereen werkzaam in de Uiterlijke Verzorgingsbranche. Samen met collega’s uit de gehele branche beleef je een leerzame en leuke dag uit. Kom ook en haal je hart op aan de nieuwste vaktechnieken, de laatste trends én mooiste producten uit jouw vakgebied.

Na zeven fantastische edities is de FNV MOOIDag de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement voor professionals werkzaam in de uiterlijke verzorging. De afgelopen edities werden door de bezoekers met een ruime 8 gewaardeerd en ook dit jaar belooft het weer een MOOIe dag te worden. Dus ben jij kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, visagist, nagelstylist of werkzaam in de wellnessbranche? Kom dan 9 oktober naar de FNV MOOIDag en laat je inspireren!.

Wat kun je verwachten?

  • Karin Bloemen en Jan Heemskerk in het ochtendprogramma.
  • 18 leerzame en inspirerende Look & Learns.
  • Een uitgebreide markt met mooie producten en leuke kortingen.
  • Een goed verzorgde dag met heerlijke hapjes en drankjes.
  • Netwerkmogelijkheden met collega’s en aanbieders uit de branche.
  • Informatie en advies over zaken als werk en inkomen.

En nog veel meer!

Ben jij werkzaam in de uiterlijke verzorging? Kom dan op maandag 9 oktober naar de FNV MOOIDag om samen met meer dan 500 collega’s uit de branche kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen uit jouw vakgebied.

terug naar overzicht