Loading...
De inschrijving voor de FNV MOOIDag 2017 is gestart!

De inschrijving voor de FNV MOOIDag 2017 is gestart!

Het is zover! Het programma van de FNV MOOIDag 2017 is bekend en de inschrijving is gestart. Op maandag 9 oktober zal alweer de achtste editie van de FNV MOOIDag plaatsvinden. Het belooft ook dit jaar weer een dag vol nieuwe inzichten, boeiende thema’s, interessante ontmoetingen en veel voordeel te worden.

Kom samen met je collega’s en maak er een leerzame en gezellige dag uit van. Met dit jaar o.a.:

 • Niemand minder dan Karin Bloemen en Jan Heemskerk in het ochtendprogramma.
 • Informatie, shop en voordeel op de kennis- en belevingsmarkt.
 • Een goed verzorgde dag met hapjes, drankjes en entertainment op een mooie, centrale locatie.
 • Informatie en advies over zaken als werk en inkomen.
 • Netwerkmogelijkheden met collega’s en aanbieders uit de branche.
 • Ruim 18 leerzame Look & Learns in de middag waaronder:
  Haarlijn najaar/winter 2017-2018
  Hairweaving
  Hair art tribal shaving
  (Nieuw) functie- en loongebouw kappers
  Licht- en kleurentherapie
  Vragen(v)uur Wkkgz
  3D Make-up
  Wimperlifting
  PolyGel
  Stamping nail art
  Nail Trend watch
  Verdieping freestechnieken
  Werken met de Omnicut
  Blauwdrukken en voetwratten
  Multifunctionele massage
  Veelzijdigheid van essentiële oliën
  Hot Chocolate massage
  Beeld- en merkenrecht
  Slim verkopen

Kortom, alle elementen zijn weer aanwezig om er een MOOIe dag van te maken!

Benieuwd naar het volledige programma van dit jaar? Neem dan snel een kijkje op www.fnvmooidag2017.nl en schrijf je in! Wacht niet te lang, vol is helaas vol. Per Look & Learn is beperkt plaats. We ontmoeten je graag op maandag 9 oktober tijdens de FNV MOOIDag 2017.

MOOI als je je blijft ontwikkelen!

De FNV MOOIDag wordt mede mogelijk gemaakt door het CvAE en het O&O Fonds.

Twee bijzondere gasten tijdens de FNV MOOIDag 2017

Twee bijzondere gasten tijdens de FNV MOOIDag 2017

Dit jaar zullen niemand minder dan Karin Bloemen en Jan Heemskerk hun opwachting maken tijdens de FNV MOOIDag 2017! Samen met FNV MOOI Voorzitter Marga Patijn nemen zij je die ochtend mee in hun verhaal en zullen zij zorgen voor een wervelende start van deze dag. Ben jij er ook bij? Zet je dan hier alvast op aanwezig, over een paar weken wordt de rest van het programma bekend gemaakt en gaat de inschrijving van start.

Karin Bloemen, wie kent haar niet? Al ruim 30 jaar weet deze uitmuntende zangeres en cabaretière met haar prachtige liedjes, bruisende optredens, theatershows én opvallende verschijning de aandacht op zich te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring die niemand onberoerd laat. Tijdens de FNV MOOIDag zal zij de rol van dagvoorzitter op zich nemen en jou als bezoeker een onvergetelijke start van deze MOOIe dag bezorgen.

Gastspreker Jan Heemskerk is bekend van zijn werk als hoofdredacteur van verschillende mannenbladen als FHM en Playboy, maar ook van zijn scherpe en humoristische columns uit LINDA. Magazine over relaties die hij in briefwisseling schreef met schrijfster Saskia Noort. Tegenwoordig is Jan onder andere eindredacteur en mannendeskundige bij RTL Late Night en radiopresentator van ‘Echte Jannen’ op NPO radio 1. Een échte ‘mannenzakenspecialist’ die tijdens de FNV MOOIDag zijn opwachting maakt bij een, overwegend, vrouwelijk publiek. Laat je die ochtend verrassen door zijn scherpe kijk op mannen en vrouwen en hun verschillen, sterktes en zwaktes, zowel privé als professioneel.

Mis de bekendmaking van het programma en de start van de kaartverkoop straks niet, volg het laatste nieuws op onze Facebook– en Twitterpagina. We ontmoeten je graag op 9 oktober tijdens de FNV MOOIDag 2017!

Save the date

Save the date

MAANDAG 9 OKTOBER 2017 – FNV MOOIDAG – SPANT! BUSSUM

Kom maandag 9 oktober naar theater Spant! in Bussum voor de FNV MOOIDag 2017! De FNV MOOIDag is ondertussen uitgegroeid tot hét evenement voor iedereen werkzaam in de uiterlijke verzorging. Samen met meer dan 500 professionals uit de gehele branche beleef je een leerzame en leuke dag uit. Kom ook en haal je hart op aan de nieuwste vaktechnieken, de laatste trends én mooiste producten uit jouw vakgebied.

Met dit jaar o.a.:

 • Niemand minder dan Karin Bloemen als dagvoorzitter en columnist/schrijver Jan Heemskerk, bekend van o.a. LINDA. Magazine en Playboy, in het ochtendprogramma.
 • Inspirerende sprekers en lezingen.
 • Diverse Look & Learns uit jouw vakgebied.
 • Een uitgebreide markt met mooie producten en leuke kortingen.
 • Een goed verzorgde dag met heerlijke hapjes en drankjes.
 • Netwerkmogelijkheden met collega’s en aanbieders uit de branche.
 • Informatie en advies over zaken als werk en inkomen.

En nog veel meer!

Wil jij graag jouw kennis en netwerk vergroten? Noteer dan nu alvast 9 oktober in je agenda, halverwege augustus gaat de inschrijving van start. Wil jij kans maken op twee entreekaarten voor de FNV MOOIDag op 9 oktober? Zet jezelf dan op aanwezig op de eventpagina van de FNV MOOIDag, deel het evenement met jouw collega’s en nodig ze uit! Wie weet mogen wij jou dan straks verrassen met twee entreekaarten voor de FNV MOOIDag 2017.

De komende weken zal meer van het programma bekend worden gemaakt, volg daarom onze websiteFacebook– en Twitterpagina voor het laatste nieuws. We ontmoeten je graag op maandag 9 oktober, tot dan!